www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ο καιρός στις 29.12.2011


Νεφώσεις που γρήγορα από τα δυτικά θα πυκνώσουν δίνοντας βροχές στο Ιόνιο, στην Ήπειρο και πιθανόν στη Δυτική Στερεά, στη Νότια κυρίως Πελοπόννησο και στα δυτικά τμήματα της Κρήτης και τοπικά ισχυρό παγετό τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, περιμένουμε την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011. Λίγες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, ενώ χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της Ηπείρου και της Πελοποννήσου και από το απόγευμα σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -10 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -5 έως 11 στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 11 βαθμούς στην Ήπειρο, από 2 έως 15 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 2 έως 12 στο Βόρειο Αιγαίο και από 6 έως 14 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές και στην Κρήτη.

Ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο, με περαιτέρω εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο, ενισχυόμενοι από τις απογευματινές ώρες σε ισχυρούς και τοπικά στα ανοικτά σχεδόν θυελλώδεις.

Λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς, αλλά στα βόρεια δε θα ξεπεράσει τους 11. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι, με περαιτέρω εξασθένηση μετά το μεσημέρι.

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν δίνοντας κατά τη διάρκεια της νύχτας τοπικές βροχές, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9 βαθμούς. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: