www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011


Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων ασθενών βροχών στην Εύβοια και στη Βόρεια Κρήτη, ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα και τοπικά ισχυρό παγετό τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, περιμένουμε την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -10 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -4 έως 10 στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 14 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 2 έως 10 στο Βόρειο Αιγαίο και από 6 έως 14 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές και στην Κρήτη.

Μέτριοι μέχρι ισχυροί άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο. Ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο και στον Κορινθιακό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 βαθμούς, αλλά στα βόρεια δε θα ξεπεράσει τους 9. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέτριοι μέχρι σχυροί στο Σαρωνικό, ισχυροί και πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια και παγετό τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 8 με 9 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: