www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Συμπλοκή στον Ρέντη. Νεκροί δύο αστυνομικοί

Συμπλοκή λίγο πριν από τις 19:00 το βράδυ στη διασταύρωση των οδών Περικλέους και Παντελή Νικολαΐδη στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη με θύματα αστυνομικούς.

Σε κατάσταση σοκ οι συνάδελφοι αστυνομικοί που ήταν στην καταδίωξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας αστυνομικός είναι νεκρός από βολή στο κεφάλι, ενώ  έχασε τελικά τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή και ο δεύτερος αστυνομικός που είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής.

Άλλοι δύο αστυνομικοί είναι τραυματίες.
Οι δράστες μπαίνοντας ανάποδα από τον παράπλευρο δρόμο του Κηφισσού στην οδό Περικλέους, άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών στην διασταύρωση με την οδό Παντελή Νικολαΐδη. Κατόπιν κινούμενοι μέσω Φλέμιγκ, Πλατεία Αγίου Ιωάννη Ρέντη, και μπαίνοντας ανάποδα στην
Κωνσταντίνου Παλαιολόγου εγκατέλειψαν το τζιπ και διέφυγαν μάλλον πεζοί.

Σύμφωνα με μια πηγή, μέσα στο τζιπ βρέθηκαν ένα καλάζνικοφ και ένα πιστόλι τοκάρεφ.

Άλλη πηγή ανέφερε ότι ο ένας εκ των δραστών είναι Αλβανός σεσημασμένος κακοποιός. Η αστυνομία ψάχνει για δύο άτομα έναν κοντό και ένα ψηλό που φορούν μαύρα.

Η Αστυνομία με τη βοήθεια ελικοπτέρου συνεχίζει μέχρι αυτή την ώρα το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δολοφόνων κακοποιών.

Πριν από το αιματηρό περιστατικό είχε γίνει καταγγελία στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης για ληστεία από τρία άτομα που είχαν καλάσνικοφ σε περίπτερο στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Μενίδι, τα οποία διέφυγαν με ΙΧ Volvo, με συγκεκριμένο αριθμό κυκλοφορίας, ο οποίος προέκυψε από τα τερματικά της Άμεσης Δράση ότι είναι κλεμμένο.






Τα ονόματα των άτυχων αστυνομικών είναι: ο Γιάννης Ευαγγελινέλης και ο Γιώργος Σκυλογιάννης.

Δείτε video από την απόσυρση του αστυνομικού αυτοκινήτου που έλαβε μέρος στην καταδίωξη και ήταν πίσω από τις μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: